Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin

Toimitusehdot

 

Osa kauppamme tuotteista on omassa varastossamme ja pyrimme käsittelemään tilaukset 1-3 arkipäivässä, joten ostosten toimitusaika on 2-10 arkipäivää (riippuen valitusta toimitustavasta kirje vs. paketti). Toinen osa tuotteistamme ovat omaa tuotantoamme, jotka painetaan tilauksesta. Ruuhka-aikaan voi tuotanto+toimitus kestää 5-10 arkipäivää, jolloin paita on perillä 11-16 arkipäivän kuluessa. Joskus varaston saldoissa voi olla virheitä. Tilauksen yhteydessä antamiasi yhteystietoja käytetään tarvittaessa, ainoastaan tilauksesta tiedottamiseen. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Sivuillamme näkyvät hinnat koskevat vain nettikauppaa. Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus (LP/CD-levyjen tulee olla avaamattomia ja tuotteissa hintalaput kiinni + käyttämättömiä). Toimitamme tilauksia Suomeen ja lisäksi Global Maililla, FedExillä sekä Postin Parcel Connectilla ympäri maailman.

I. Toimitustavat

  • Nouto Hel Goodsin noutopisteeltä (0 €) (saat viestin kun tilaus on käsitelty ja noudettavissa).
  • DB Schenker -noutopistepaketti (5,90 €)
  • Postipaketti (7,50 €) tai Postin Pikkupaketti (5,90 €)
  • Matkahuolto Lähellä -paketti (7,50 €)
  • Kansainväliset toimitukset: Postin Parcel Connect, Global Mail & FedEx (hinta ja toimitustapa määräytyy kohteen mukaan)


II. Palautukset

Tuotteillamme on maksuton palautus. Palauttaessasi koko tilauksen hyvitämme tuotteiden hinnan, mutta emme toimituskuluja.

Palauttaessasi osan tilauksesta, hyvitämme tuotteen/tuotteiden hinnan, mutta emme toimituskuluja.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama, kuin tilauksen palauttaminen. Otathan aina siis yhteyttä ensin sähköpostitse info@helgoods.fi, jotta tiedämme mahdollisesta palautuksesta tai vaihdosta.

Vaihtopaketin saapuessa meille lähetämme sovitusti uuden tuotteen tilalle meidän piikkiimme. Yksi ilmainen vaihtotoimitus/asiakas.

Voit palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeuden rajoissa.

Palautustapauksissa hyvitys tehdään järjestelmän kautta asiakkaan alkuperäiselle maksutavalle, ei esimerkiksi tilisiirtona. Mikäli valitsit laskun, lasku päivittyy automaattisesti / laskupalvelun tarjoaja hyvittää summan sen jälkeen, kun meiltä on lähtenyt heille tieto hyvityksestä.

Palautusohjeet:

Palautukset hoidetaan ensisijaisesti DB Schenkerin tai Postin kautta, mutta mikäli olet valinnut toimitustavaksi Matkahuollon, voit palauttaa paketin myös Matkahuollon kautta.

A) Palautus DB Schenkerin kautta:
Voit tehdä palautuksen DB Schenkerin kautta käyttäen toimituksen mukana tullutta pakettitunnusta (rahtikirjan alareunassa). Pakkaa palautettava/vaihdettava tuote huolellisesti ja kirjoita paketin sisällä palautuksen syy sekä yhteystietosi ja tilausnumerosi.

  1. Jos sinulla on paketti (pussi+rahtikirja/pakettikortti, jolla lähetimme tuotteen) tallessa, voit palauttaa samassa paketissa. Riittää, kun ilmoitat asiakaspalvelijalle, että kyseessä on palautuslähetys.
  2. Mikäli pakkaus on mennyt rikki, pakkaa tuote huolellisesti uuteen pakkaukseen. Voit teipata päälle lähetyksessä olleen rahtikirjan/pakettikortin alkuperäisestä pakkauksesta. Mainitse asiakaspalvelijalle, että kyseessä on palautuslähetys.
  3. Mikäli pakkaus sekä rahtikirja/pakettikortti on rikkoutunut, niin voit omassa pakkauksessa viedä paketin palautukseen ja esittää lähetystunnuksen, jolla olet pystynyt seuraamaan paketin etenemistä (12-numeroinen). Tässäkin on mainittava, että kyseessä on palautuslähetys.
  4. Vie paketti DB Schenkerin noutopisteeseen.

B) Palautus Postin kautta:
Palauta tuote/tuotteet Postin kautta käyttämällä logistiikkanumeroamme 671868 (Hel Goods Supply Oy). Kirjoita numero lähetyksen päälle. Selvennykseksi kirjoita myös teksti ”asiakaspalautus”. Laita paketin sisään viesti, josta ilmenee mitä tilausta (nimesi ja yhteystietosi) olet palauttamassa.

Osoitteemme on
Hel Goods
Sörnäisten rantatie 27 B, 1. krs
00500 Helsinki

Käsittelemme palautuksen/vaihdon sitten, kun paketti on saapunut meille.

C) Palautus Matkahuollon kautta:
Asiakaspalautusnumero:  9549965

Merkitse lähetyksen päälle palautustunnus selkeästi ja vie se Matkahuollon toimipisteeseen tai pakettipisteeseen. Osoitetietoja ei tarvitse merkitä. Toimipisteessä tulostetaan tarvittavat osoitekortit lähetykseen.

III. Maksutavat

Verkkopankkimaksu
Voit maksaa seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla: Nordea, Danske Bank, Aktia, POP-pankki, OP-pankki, Oma-SP, Ålandsbanken, Säästöpankki ja S-pankki. Maksun yhteydessä siirryt oman pankkisi sivuille, jossa kirjaudut sisään omilla pankkitunnuksillasi.

Korttimaksut
Luottokortti maksaminen on sujuvaa ja turvallista. Käytössäsi ovat maksun todentamispalvelut, jotka parantavat turvallisuutta. Hyväksymme maksutavaksi Visa, Visa Electron ja Mastercard -maksukortit.

Walley
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walleyn (ent. Collector) kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Lasku lähetetään sähköpostilla, kun tilaus lähetetään varastoltamme. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Walleyn kanssa. Katso osoitteesta (walley.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessasi voit valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 17 % (muuttuva). Todellinen korko 12 kuukauden ajalta 1 000 euron ostokselle on 24,0 % (sisältää luottokoron 17 % (muuttuva) ja 3,50 euron laskutusmaksun). Maksettavaa yhteensä 1 120 euroa (kuukausierä 87-99 euroa).

Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 3,50 euroa. Laskulla maksettaessa lisätään laskuun vain laskutusmaksu, jonka verkkokauppa veloittaa teiltä kauppasopimuksen mukaisesti. Kokonaissumma ilmenee tilausvahvistuksesta, jonka saatte verkkokaupalta. Lasku erääntyy maksettavaksi 14 päivän kuluttua ostosta tai tätä myöhemmin sinä päivänä, joka on sovittu oston yhteydessä ja joka näkyy laskussasi. Maksu on suoritettava Walleyn pankkitilille ja maksettava eräpäivään mennessä. Jos maksatte laskun eräpäivään mennessä, teille ei muodostu ylimääräisiä kustannuksia tai maksuja. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Jokaisen ostoksen yhteydessä tehdään luottotarkistus. Laskuostos on luotto, jonka myöntämiseksi luottotietosi, sisältäen tietoja tuloistasi, omaisuudestasi sekä mahdollisista luottotietomerkinnöistäsi tarkistetaan. Syynä luottotarkistukselle on luoton myöntämisen riskien arviointi.

Huomaathan, että yksityisyytesi on meille tärkeä. Jos haluat lisätietoja yksityisyydestäsi asioidessasi Hel Goodsilla, voit tutustua tietosuojaselosteeseen.

Mikäli et saanut paperilaskua suoraan kotiin, voit kirjautua pankkitunnuksin Walleyn sivuille, josta näet laskutiedot.

Lue lisää turvallisesta ja helposta Walley-laskusta osoitteessa www.walley.fi!

Jousto lasku ja osamaksu
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90 €:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 €/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 €/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30-3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Huomaathan, että yksityisyytesi on meille tärkeä. Jos haluat lisätietoja yksityisyydestäsi asioidessasi Hel Goodsilla, voit tutustua tietosuojaselosteeseen.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto – verkkokaupan mukavin maksutapa!

PayPal

Info tulossa!

Mobilepay

Info tulossa!

IV. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com