Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin

MAAILMANLUOKAN
MERCHIÄ HELSINGIN
SÖRNÄISISTÄ

Hel Goods Supply Oy on Helsingin Sörnäisissä toimiva kotimainen merchandise-alan yritys. Suunnittelemme, toteutamme ja myymme Suomen kiinnostavimpien artistien, tubettajien ja viihdebrändien merchandisea, eli oheistuotteita. Huppareita, t-paitoja, pipoja ja tätä rataa, mitä tarvitaankin. Toimintamme ytimessä ovat kestävyys, laatu, aitous ja onnellisuus.

Laadukkailla ja näyttävillä oheistuotteilta erotut varmasti joukosta. Meidän mielestämme maailmassa on aivan liikaa huonolaatuista ja lyhytikäistä merchandisea, tympeää palvelua ja yleisesti huonoa meininkiä. Siksi teemme asiat eri tavalla. Tavoitteemme on olla maailman paras merchandisekumppani.

Suunnittelu

Suunnittelu

Saat kokonaisvaltaisen tuotesuunnittelun meiltä, tai ainoastaan sen, minkä tarvitset!
Tuotanto

Tuotanto

Hoidamme tarvittavan tuotannon alusta loppuun, alkaen blancojen tilaamisesta printtien paina(tta)miseen sekä logistikkaan.
Varastointi

Varastointi

Tuotteesi varastoidaan meille, eikä sinun tarvitse huolehtia niiden säilyttämisestä itse.
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Tuotteesi luodaan meille myyntiin verkkoon ja me hoidamme toimitukset asiakkaille. Toimitamme myös ulkomaille!
Markkinointi

Markkinointi

Aktiivisuus eri sosiaalisen median kanavissa on tärkeää! Toivomme sinulta myös omaa panostasi markkinointiin: yhdessä voimme parhaimmassa tapauksessa onnistua siinä erittäin hyvin.
Jalleenmyynti

Jälleenmyynti

Voimme myydä tuotteitasi myös mahd. tapahtumissa sekä tarjota niitä jälleenmyytäväksi kolmansille osapuolille (esim. SOK, Cybershop, Tuuri).

Kestävämpiä tuotteita

Oheistuotteiden pitää näyttää ja tuntua hyvältä päällä sekä kestää käytössä vähintään yhtä kauan kuin fanituskin, jopa vuosikymmeniä. Valitsemmekin käyttämämme pohjatuotteet tarkoin ja panostamme aina kestävyyteen, eettisyyteen ja ekologisuuteen. Käyttämämme paidat ovat nykyään suurilta osin pitkäikäistä ja laadukasta luomu-puuvillaa.
Pyrimme aina välttämään ylimääräisten tuotteiden valmistamista varastoon. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan lopulliseen muotoonsa vasta tilauksesta, jolloin tuotehävikkiä ei synny lainkaan.

Yli 90 % tuotteiden painatuksista, brodeerauksista, merkkien ompeluista ja muusta merkinnästä tehdään Helsingissä. Näin minimoimme myös logistiikan aiheuttamia päästöjä ja kustannuksia.

Materiaaleiltaan ekologisten tuotteiden osuutta lisätään valikoimassamme jatkossa, kun markkinoille saadaan riittävän laadukkaita tuotteita. Etsimme viikoittain uusia, parempia ja ekologisempia ratkaisuja tuotteidemme valmistukseen.

Tehokasta myyntiä

Hyvien tuotteiden pitää myös löytää tiensä ihmisten päälle. Satsaamme jatkuvasti helgoods.fi-verkkokauppamme kehitykseen ja markkinointiin. Tavoitteenamme tarjota kaikkien kumppaniemme faneille mahdollisimman miellyttävä ostokokemus. Verkkokauppamme palvelee myös kumppaniemme ulkomaisia faneja.

Hel Goodsin myyntipiste on tuttu näky myös festareilla ja tapahtumissa.

Lisäksi kehitämme koko ajan yhteistyötä uusien kauppojen ja myyntiorganisaatioiden kanssa, jotta kumppaniemme tuotteita olisi saatavilla mahdollisimman monessa paikassa ympäri Suomea.

Kumppaniksi?

Hel Goodsin toiminta käynnistyi jo vuonna 2012, tuolloin nimellä Katin Tavara. Kymmenessä vuodessa toiminta on ehtinyt kasvaa ja kehittyä aika tavalla. Tätä nykyä teemme yhteistyötä mm. Herbalistin, Paqpan, Lakon, Gasellien, Erika Vikmanin, Samu Haberin, Yeboyahin, Jesse Markinin, Pyhimyksen, Pilluminatin sekä yli 120 muun Suomen eturivin artistin, tubettajan ja viihdebrändin kanssa.

Mikäli sinulla on tarvetta hyvälle merchandisekumppanille ja arvomme tuntuvat kohtaavan, ota toki yhteyttä myyntiimme tai jätä tarjouspyyntö lomakkeella niin katsotaan mitä keksitään!

Logot_verkkosivuille-06
Logot_verkkosivuille-04
Logot_verkkosivuille-02
Logot_verkkosivuille-03
Logot_verkkosivuille-01
SonyMusicLogo_09_4Color_Medium-01