Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin

Avoin työpaikka: Tapahtumamyyjä

Tapahtumamyyjä (osa-aikatyö), Hel Goods Supply Oy

Kiinnostaako työskentely Suomen eturivin artistien ja viihdebrändien merchandisen parissa? Oletko positiivinen, asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen livemusiikin ystävä? Nyt olisi nimittäin töitä tarjolla hyvässä seurassa.

Haemme kasvavaan porukkaamme tapahtumamyyjiä Jyväskylään/Jämsään, Kuopioon, Lahteen & Ouluun vastaamaan merchandisemyynnistä paikallisissa tapahtumissa. Mikäli kiinnostaisi työskennellä jossain toisessa kaupungissa, voit myös ehdottaa sinulle sopivaa paikkakuntaa! Työtä tehdään itsenäisesti tai työparin kanssa, välillä pienessä kiireessäkin, mutta aina hyvällä fiiliksellä.

Hel Goods Supply Oy
Hel Goods Supply on kotimainen merchandise-, eli fanituotepalveluiden tarjoaja. Valikoimastamme löytyy jo lähes 200 Suomen eturivin artistin, tubettajan ja viihdebrändin tuotteita, ml. Erika Vikman, Gasellit, BEHM, Chisu, Pieruperse, Herbalisti, Lakko, Jesse Markin, Madventures ja Pilluminati.

Käytämme aina mahdollisimman kestäviä ja eettisiä materiaaleja ja tuotteemme painetaan pääasiallisesti lähituotantona Helsingissä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Sörnäisissä.

Tarjoamme B2B-kumppaneillemme merchandise-palveluiden koko spektrin. Vaatteiden/asusteiden suunnittelu, tuotanto, varastointi, markkinointi ja jälleenmyynti hoituvat kauttamme osissa tai avaimet käteen -periaatteella, aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Myymme kumppaniemme tuotteita kuluttajille niin helgoods.fi-verkkokaupassamme kuin livetapahtumissakin.

Tehtävän sisältö
Tehtäviisi kuuluu myytävien tuotteiden vastaanotto tapahtumapaikalla tai kuljetus tapahtumapaikalle; tuotteiden ja muun rekvisiitan (välillä myös teltan) esillepano ja kasaus; aktiivinen myyntityö ja asiakaspalvelu tapahtuman aikana; tuotteiden inventointi ja pakkaus; kassan ja maksupäätteen käyttö.

Työtä tehdään lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin.

Mitä toivomme sinulta?
Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta kommunikoit luontevasti ja ystävällisesti asiakkaiden ja muun tiimin kanssa. Sinulta löytyy positiivista asennetta ja pystyt toimimaan tehokkaasti ja järjestelmällisesti myös kiireisinä aikoina. Livetapahtumat ovat sinulle ominainen elinympäristö.

Pystyt liikkumaan tarvittaessa myös oman paikkakuntasi ulkopuolelle. Ilta- ja viikonlopputyöt sopivat hyvin elämäntilanteeseesi.

Mikäli haet Jyväskylään/Jämsään, toivomme sinun omistavan ajokortin ja että sinulla olisi auto käytettävissä.

Eduksi luemme aiemman kokemuksen vaatteiden ja asusteiden myynnistä sekä kokemuksen tapahtumatyöstä.

Haku käynnissä
Hae työpaikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv osoitteeseen rekry@helgoods.fi. Kerrothan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä. Haku on toistaiseksi voimassa. Mikäli kysyttävää heräsi, voit tiedustella tehtävästä sähköpostitse paulus@helgoods.fi

Työaika, paikkakunta ja palkka
Työaika: Osa-aikainen (tarvittaessa töihin kutsuttava 0-20h/vko). Pääsääntöisesti töitä tehdään iltaisin ja viikonloppuisin.
Paikkakunta: Jyväskylä/Jämsä, Kuopio, Lahti & Oulu / muu Suomi (työpaikkakunta määräytyy tapahtuman mukaan).
Palkka: Tuntipalkka + tapahtumalisä.