Ilmaiset toimitukset yli 80€:n tilauksiin

Mistä oma vaatemallisto kauneus- ja hyvinvointipalveluita tarjoavalle yritykselle? Case: Timma

Hel Goodsilla on ollut ilo olla toteuttamassa kauneus- ja hyvinvointipalveluiden varauspalvelu Timman ensimmäistä vaatemallistoa! 

Yhteistyömme käynnistyi kesällä 2021, kun Timmalle ilmeni brändiuudistuksen myötä tarvetta vaatealan yhteistyökumppanille. Timmalla oli ajatuksena tuoda uutta ilmettään esiin vaatteilla, joissa hienot piirretyt grafiikat olisivat vähintään yhtä tärkeässä roolissa kuin logo. Yhteistyö lähti liikkeelle luonnollisesti, sillä Timmalla etsittiin nimenomaan laadukasta, monipuolista ja arvoiltaan kestävää vaatetuskumppania.

“Kuulimme Hel Goodsista radiosta ja heidän palvelukombonsa vakuutti heti. Halusimme ehdottomasti painatuksen lisäksi myös oman shopin ja valintaan vaikutti positiivisesti myös se, että painatuksissa käytetään lähituotantoa.” -Oona / Timma

Lopputuloksena oli monipuolinen paketti josta löytyy kuusi tyylikästä tuotetta: 

  • huppari (kuva isolla selässä, logo hihassa)
  • longsleeve (kuva isolla edessä, logo hihassa)
  • college (logo isolla edessä)
  • kangaskassi (logopainatuksella)
  • sukat (logolla)
  • snapback- & dadcap-lippis (logolla)

Osa tuotteista meni vain yrityksen sisäiseen jakoon, mutta hupparia ja longsleeveä saa tilattua verkkokauppamme alle avatusta Timman omasta shopista.

“Yhteistyömme sujui sujuvasti, mutkattomasti sekä nopeasti. Olemme olleet tyytyväisiä vaatteiden sekä painatuksien laatuun ja tuotteet ovat olleet juuri sitä mitä odotimme. Tiimimme on ollut myös tykästynyt mallistoon – päivittäin näkee timmalaisilla uutta mallistoa päällä!” -Oona / Timma

Tutustu Timmashopin tuotteisiin tästä.

Tarvitsetko vaatteita yrityksesi, yhdistyksesi tai seurasi ilmeellä?